Preoni on vuonna 2004 perustettu nöyrä ja notkea digitoimisto Jyväskylästä. Toimimme aluksi toiminimellä ja vuodesta 2009 lähtien osakeyhtiönä. Preoni on kokonaan henkilöstönsä omistama yhtiö ja uudet työntekijät pääsevät halutessaan mukaan omistajiksi optio-ohjelman kautta. Uskomme, että omistajuuden kautta sitoutunut henkilöstö tuo tehokkaasti ja pitkäkestoisesti lisäarvoa kaikille asiakkaillemme.

2019 saavuimme kypsään 15 vuoden ikään ja jälleen on tullut aika uudistua, yrityksemme start-up henkeä kuitenkaan unohtamatta. Muutimme uusiin toimitiloihin Vasarakadulle sekä laajensimme Preonin omistuspohjaa saaden samalla huikean määrän lisää osaamista taloon. Kehitämme parhaillaan uusia ja vanhoja ideoita valmiiksi tuotteiksi sekä haemme merkittävää kasvua tuleville vuosille.

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin monipuolista digimarkkinoinnin osaamista, räätälöityjen verkkopalveluiden kehitystä sekä asiakaskokemukseen ja rahoitukseen liittyviä palveluita. Kokeneen ja ketterän tiimimme sekä monipuolisen osaajaverkoston ansiosta pystymme luomaan kestäviä ja skaalautuvia ratkaisuja lähes kaikenkokoisille asiakkaille. Olemme vuosien aikana palvelleet reilusti yli tuhatta yritysasiakasta.

Onko sinulla tai yritykselläsi digipuolen kehitystarpeita tai tuoteidea, johon haluaisit asiantuntijan apua? Tervetuloa kaffeelle, niin jutellaan lisää ja kerromme samalla tarkemmin osaamisestamme sekä referensseistämme. Laita viestiä alta löytyvällä lomakkeella.