Rahoituspalvelut

Rahoituspalvelun avulla tukeva perusta kasvun tueksi

Joustava markkinoinnin rahoitus

Myynnin aikaansaaminen vaatii kohdeyleisön tavoittavaa markkinointia. Laadukas markkinointi synnyttää väistämättä kustannuksia, jotka yrityksen tulee kattaa jo ennen kuin yhtään kauppaa ja investointeihin käytettävää vapaata kassavirtaa on yritykselle syntynyt. Tästä johtuen voimakkaasti kasvavat ja erityisesti startup-yritykset kokevat usein markkinoinnin rahoittamisen haasteeksi.

Rahoituspalvelumme avulla varmistatte yrityksellenne sen ansaitseman sisällöllisesti ja visuaalisesti laadukkaan ulkoasun, tavoitatte oikean yleisön ja kilpailuaseman oikeassa sarjassa. Käytännössä rahoituspalvelumme jaksottaa esim. brändiuudistuksen tai uuden sivuston kulut joustavasti 36 kuukauden ajalle. Saatte siis uuden yritysilmeen, sivuston tai kauppapaikan heti käyttöön ja maksatte sitä saamillanne tuloilla takaisin.

Joukkorahoitus on myös tehokas tapa hankkia yritykselle rahoitusta.

Yksi tapa hankkia yritykselle rahoitusta on joukkorahoitus. Saatavan pääoman lisäksi joukkorahoituskampanja lisää yrityksen tunnettuutta ja sijoitusmuotoisessa rahoituksessa yritys saa lisää sitoutuneita pienomistajia, jotka vievät yrityksen markkinointiviestiä eteenpäin omissa kanavissaan.

Joukkorahoitus voi olla laina- tai sijoitusmuotoista. Vuonna 2018 lainamuotoista joukkorahoitusta välitettiin suomalaisille yrityksille liki sadan miljoonan euron arvosta ja sijoitusmuotoista n. 60 miljoonalla eurolla.

Viemme prosessia eteenpäin ja tarjoamme yrityksellenne kattavat ja laadukkaat esitysmateriaalit menestyksekkään rahoituskampanjan varmistamiseksi.

.

Kiinnostuitko palvelusta?

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö allaolevalla lomakkeella

Ota meihin yhteyttä.

Luotettava kumppani