Markkinoinnin ulkoistaminen

Vapauta yrityksen resursseja ja tuo uutta näkökulmaa myyntiin

Markkinoinnin ulkoistaminen on joustava sekä kustannustehokas vaihtoehto

Loma-ajat, sairastumiset, vanhempainvapaat. Jatkuva kouluttautuminen. Markkinointi muuttuu ja kiihtyvällä tahdilla julkaistaan uusia digitaalisia työvälineitä markkinoinnin tueksi. Sopimusasiakkaanamme käytössäsi on aina trendien tasalla olevaa markkinointiosaamista kokonaisen tiimin verran ja siten markkinointiarjen sujuvuus ei ole yksittäisen henkilön varassa. Sopimuksen sisällöstä riippuen työskentelemme paikan päällä tai etänä.  Jos ja kun törmäätte ongelmatilanteisiin, me autamme tarvittaessa 24/7.

Markkinoinnin johtaminen

Asetamme työllemme selkeät mittarit, suunnitelmat ja tavoitteet, joihin päästään yhdessä laaditun budjetin mukaan ja tehokkaasti. Säännöllisissä tapaamisissa seuraamme työn tuloksia. Osallistumme halutessanne myös johtoryhmätyöskentelyyn, johon tarjoamme tiedolla johtamiseen myös uusia suorituskykymittareita. Tutustu esimerkiksi asiakaskokemus ja eNPS palveluihimme.

Teknologioiden ja kumppaneiden valinta

Kokemuksemme mukaan yrityksellä voi olla jopa kymmenen eri markkinointipalvelujen tuottajaa, esim. chat-palvelu, analytiikka-, SEO-, some-, sisällöntuotanto-, videotuotanto-, verkkosivuston ylläpitokumppaneita. Tarvittaessa hallinnoimme kaikkia markkinointipalveluiden sopimuksianne ja niissä sovittuja vastuita, velvoitteita ja SLA:ita. Tuomme kustannussäästöjä yhtenäistämällä käytäntöjä ja (kilpailuttamalla) omien päämiessopimustemme avulla.

Ulkoistuspalveluissamme avainasioita ovat laadukas työ, luotettavuus ja tehokkuus, joiden tuloksena syntyvät kaikkia osapuolia palkitsevat tulokset.

.

Kiinnostuitko palvelusta?

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö allaolevalla lomakkeella

Ota meihin yhteyttä.

Luotettava kumppani