Tervetuloa blogiimme.

15 esimerkkiä verkkosivuston hintaan vaikuttavista asioista

Verkkosivuston hintaa on joskus vaikea määritellä. Hinnan arvioiminen kuitenkin helpottuu, kun ymmärretään mitä kaikkea sivustolta edellytetään.

Preoni

5

helmi

Hakusanamainonta DuckDuckGossa

DuckDuckGo on hakukone, joka pyrkii erottumaan muista hakukoneista panostamalla yksityisyydensuojaan. Sen suosio on kasvanut viime vuosina. Mainostajalle se tarjoaa kanavan, jossa on vähemmän kilpailua.

Preoni

20

tammi

Miksi sisältömarkkinointiin kannattaa panostaa?

Sisältöä ei aina osata ajatella osana markkinointia, vaikka usein sivuston menestyminen jää kiinni juuri sisältömarkkinoinnista.

Preoni

18

tammi

Toimiiko digitaalinen markkinointi? Lyhyt vastaus: Toimii!

Digitaalinen markkinointi on iso juttu, ja jos kilpailijasi tekevät sitä, niin todennäköisesti sinunkin kannattaisi.

Preoni

15

tammi

Miten verkkosivuston hinta muodostuu?

“Paljonko maksaa uudet verkkosivut yritykselle?” Tähän kysymykseen törmää lähes päivittäin, kun puhutaan digimarkkinoinnista ja verkkosivujen roolista osana yritysten liiketoimintaa. Kysymys on siltä osin hiukan ongelmallinen, koska verkkosivujen hintaa ei voi määritellä ilman riittäviä tiedonjyväsiä.

Preoni

31

elo

Google My Business tehostaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa

Digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta Google My Business tarjoaa loistavan mahdollisuuden tehostaa yritysten näkyvyyttä ja markkinointia varsin helpolla tavalla. Vaikka Google My Business ei ole monille nimenä tuttu, ovat monet varmasti törmänneet sen ominaisuuksiin.

Preoni

16

kesä

Digimarkkinoinnin sanasto

Mikä ihmeen SEO, 301-ohjaus, liidi, header, konversio ja niin edelleen? Kun yritysten kanssa suunnitellaan digimarkkinointia, keskustelussa käytetään usein erilaisia lyhenteitä ja markkinoinnin sanastoa. Asiaan perehtymättömän korvissa nämä termit saattavat kuitenkin joskus kuulostaa täysin vierailta.

Preoni

5

kesä

Mikä on Google Search Console ja mitä sillä tehdään?

Google Search Console on hakukonejätti Googlen tarjoama ilmainen verkkosivustojen seuranta- ja ylläpitotyökalu. Search Consolen avulla voi esimerkiksi saada tietoa sivuston hakukoneliikenteen kehittymisestä, paluulinkeistä, ongelmatilanteista ja niin edelleen.

Preoni

27

touko

Hakukoneoptimoinnin perusteet

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on nostaa verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden tuloksissa. Mitä korkeammalle sivusto pääsee hakutuloksissa, sitä enemmän se kerää liikennettä hakukoneista.

Preoni

16

touko

Mikä on Google Remarketing ja miten se toimi?

Google Remarketing on mainontaa, jota kohdennetaan verkkosivustolla jo vierailleille käyttäjille. Kun samat käyttäjät vierailevat myöhemmin Googlen hallinnoimilla verkkosivustoilla, näille henkilöille voidaan näyttää aikaisempaa kohdennetumpaa mainontaa.

Preoni

9

touko

Tavoitteiden asettaminen Google Analyticsissä

Koska verkkosivuston käyttäjämäärät ovat aina suhteellinen asia, käyttäjämäärien seuraamista parempi tapa mitata sivuston toimivuutta on asettaa sille erilaisia tavoitteita.

Preoni

4

touko

Mitä on digitaalinen markkinointi?

Digitaalinen markkinointi, tai digimarkkinointi, on suhteellisen uusi käsite ja sitä on vaikeaa määritellä mitenkään yksiselitteisen tarkasti. Yleisesti voidaan kuitenkin ajatella, että digitaalinen markkinointi on markkinointia, joka jollain tapaa liittyy internetiin.

Preoni

28

huhti

Mikä on Google Ads ja miten se toimii?

Google Ads on Googlen kehittämä mainostyökalu, jolla voi luoda ja asettaa mainoksia näkymään Googlen haku- tai Display -verkostoissa.

Preoni

18

huhti

Mikä on SSL-salaus ja miksi se on tärkeää?

SSL (Secure Sockets Layer) on internetliikennettä salaava sertifikaatti, joka mahdollistaa suojatun yhteyden tietokoneen ja palvelimen välillä. Kun suojattu yhteys on muodostettu, ulkopuoliset tahot eivät pääse vakoilemaan yhteyden kautta kulkevaa dataa.

Preoni

10

huhti

Google Analyticsin keskeiset seurattavat mittarit

Tässä artikkelissa esitellään Google Analyticsin keskeisiä mittareita, joiden avulla voidaan tehdä päätelmiä verkkosivuston tilasta, markkinoinnin toimivuudesta sekä esimerkiksi käyttäjien kiinnostuksen kohteista.

Preoni

5

huhti

Mikä on Google Analytics ja mitä sillä tehdään?

Google Analytics on hakukonejätti Googlen omistama ilmainen verkkosivustojen analytiikkatyökalu, jonka avulla kerätään ja analysoidaan dataa verkkosivuston käyttäjistä ja toiminnasta.

Preoni

19

maalis

Hyvän verkkosivuston tunnusmerkit

Heikosti toteutettu verkkosivusto voi haitata yrityksen liiketoimintaa jopa enemmän kuin auttaa sitä.

Preoni

15

maalis

Ota meihin yhteyttä.

Luotettava kumppani